Menu

TROL ry

TROL ?!

Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry on vuonna 2002 perustettu tradenomiopiskelijoiden edunvalvontaan keskittynyt opiskelijaliitto. TROL:n toimintaa ohjaa tradenomiopiskelijoidenammatillinen edunvalvonta, tradenomitutkinnon kehittäminen sekä tradenomien ammatti-identiteetin vahvistaminen.

TROL ry:llä on 25 jäsenyhdistystä, joista Kuopion Tradenomiopiskelijat ry on yksi.

TROL on Tradenomiliitto TRAL ry:n jäsenyhdistys. Tradenomiliitto toimii Akavan alaisuudessa jo valmistuneiden tradenomien edunvalvonta-, palvelu- ja markkinointiorganisaationa työmarkkinoilla.

Jäsenyys

Hopea-tason jäsenyys on tradenomi- ja BBA-opiskelijoille maksuton, ja sitä suositellaankin aloittaville opiskelijoille. Tämän tason edut ovat käytössä 18 kuukauden ajan liittymisestä – viimeistään sen jälkeen jäsenyys kannattaa päivittää kulta- tai musta-tasolle, jotta on oikeus jäsenetuihin jatkuu. Etuihin kuuluvat mm. palkkaneuvonta, työsuhdelakimiesten neuvontapalvelut sekä Kauppalehti maksutta neljän kuukauden ajaksi.

Kulta-tason jäsenyys sisältää hopea-tason etujen lisäksi työelämän vakuutukset, kattavan matka- ja tapaturmavakuutuksen vapaa-ajalle sekä henkilökohtaista uraohjausta. Eikä maksa juuri mitään, ainoastaan 12€/vuosi!

Kun työskentelet opintojesi ohessa tai olet aloittamassa kesätyöt tai työharjoittelun on musta-taso valintasi!Musta-tason jäsenyyson all-inclusive, eli se sisältää kaikki hopea- ja kulta-tasojen edut sekä lisäksi työttömyyskassan jäsenyyden. Musta-tason jäsenyys maksaa 99€/vuosi!

 

Kuinka liityn jäseneksi?

Jäseneksi voit liittyä joko TROL:n nettisivuilla tai KuoTran kautta. Mikäli sinulla on kysyttävää jäsenasioista, tule rohkeasti moikkaamaan meitä ständille, nykäisemään hihasta, tai laita vaikka sähköpostia kuotra.hallitus(at)savonia.fi. Autamme mielellämme!

Jäsenkortti (Lompakko-sovellus)

Saat liittymisen yhteydessä mobiilijäsenkortin, jolla voit tarvittaessa todistaa jäsenyytesi. Kortti toimii myös matkustajavakuutuskorttina (kulta- ja musta-tason jäsenten jäsenetu). Korttisovelluksen mukana myös jäsenedut ovat helposti ja nopeasti löydettävissä. Jos olet jo jäsen, mutta sinulla ei ole mobiilikorttia, voit tilata sen täältä.

Mobiilijäsenkortti toimitetaan tekstiviestillä: saat puhelimeesi linkin, josta voit käydä latamaassa kortin. Lompakko-sovellus, johon kortti ladataan, toimii iPhonella, Androidilla sekä Windows Phonella.

Ladattuasi Lompakko-sovelluksen puhelimeen, löydät Lompakosta TRAL:n jäsenkortin välilehden ”Jäsenkortit” alta. Kohdan ”Tarjoukset” alta löydät kaikki jäsenedut sekä mm. matkustajavakuutuskortin tiedot.

Rekisteröi jäsenkorttisi heti käyttöönoton jälkeen. Lue ohjeet tästä.

(https://www.trol.fi/jasenyys/jasenkortti/)

KUOPION TRADENOMIOPISKELIJAT RY:N TOIMINTAA TUKEMASSA: