Menu

Hallituskausi 2017

Hallituskausi 2017


"Kulunut vuosi on ollut odotettua rankempi monesta syystä. Hallituksen kokoonpanon vaihtuminen kesken kauden ja toiminnan kehittäminen isoin askelin uuteen suuntaan on teettänyt työtä ja välistä synnyttänyt harmaita hiuksia. Meillä on kuitenkin ollut hyvä porukka, jolla on vahva tekemisen meininki ja synkkääkin synkempi huumori. On ollut ilo tutustua jokaiseen hallituksen jäseneen ja vielä suurempi ilo johtaa Kuopion Tradenomiopiskelijoita tänä vuonna."

-Tiina, puheenjohtaja"KuoTran hallituksessa toimenkuvaani kuuluu muun muassa tradenomiopiskelijaliiton eli TROL:n jäsenhankinta. Olen päässyt ständeilemään ja olemaan tekemisisissä jäsenten kanssa. Tehtäviini kuuluu myös jäsenten liittäminen TROL:iin ja erilaisten ongelmatilanteiden ratkaiseminen. TROL on tullut minulle myös hyvin tutuksi ja olen tätä kautta päässyt tutustumaan uusiin mahtaviin tyyppeihin!"

-Monica, VPJ, jäsenyysasiat

 


"Mie oon aina nauttinut olla mukana jos jonkinmoisessa järjestötoiminnassa mukana ja tähän tarjoutui maalis-huhtikuussa oiva mahdollisuus, kun pääsin KuoTraan täydennyshaun kautta sihteerin saappaita täyttämään. Kaikki oli uutta ja jännää ...tai ei ihan kaikki, sillä jo hallituksessa istuvat ihmiset olivat tuttuja kasvoja, joten se helpotti alkujännitystä. Omien opintojen ohella viikko viikolta tähän saakka on tullut mietittyä, että mitä sitä oikein tekisi, jos en olisi lähtenyt tuutori -ja hallitustoimintaan mukaan. Itse koen nämä mahdollisuutena verkostoitua sekä saada lisää kokemusta, sillä sitä ei voi olla liikaakaan. Lyhyestä virsi kaunis - mä tykkään siitä mitä mä teen!"

-Mika, sihteeri


”Rahaa on.”

-Vili, rahastonhoitaja

 

 


"Tämä viimeinen vuosi varsinkin on tuonut esiin sen, kuinka paljon työtä tapahtumavastaavalla on. On kaikki omat tapahtumat, jossa pitää tietää mikä on missäkin vaiheessa ja sitten on vielä kaikki yhteisbileet ja -tapahtumat. Tapahtumavastaavana oleminen on mahtava kokemus, mutta myös paljon työtä. Tässä tehtävässä pitää olla hyvä kommunikoimaan sekä organisoimaan, sillä bileiden järjestelyissä on yllättävän monta tahoa aina mukana ja pikku asioita riittää! Neuvona ensivuoden vastaaville antaisin sen, että tarkistakaa aina kuka tekee mitä älkääkä vain olettako, että joku muu hoitaa."

-Inari, tapahtumavastaava


"Tapahtumavastaavan tehtävät ovat opettaneet minulle paljon erilaisten opiskelijatapahtumien järjestämisestä sekä niiden laajuudesta. Olen nauttinut tehtävästäni, sillä se vaatii organisointitaitoja, hulluja ideoita, kriittistä näkökulmaa omiin ideoihin sekä markkinointitaitoja. Lisäksi tehtävässä on hyvä ottaa huomioon tapahtumien kannattavuus"

-Taru, tapahtumavastaava
 


"Liikuntavastaavan vastuulla on KuoTran liikuntavuorojen vetäminen ja suunnittelu. Liikuntavastaavan tehtävässä etuna on monipuolinen liikuntatausta, sillä liikuntavuoroilla lajit vaihtelevat laidasta laitaan. Tehtävänä ei kuitenkaan ole pelkästään liikuntavuorot, vaan hommaan sisältyy myös monipuolisesti erilaisia hallitus hommia."

-Joonas, liikuntavastaava

 


”Kuluneen vuoden aikana olen saanut aivan mahtavia kokemuksia tuutorvastaavana toimimisen ansiosta. Tuutorvastaavana pääsee näkemään tuutorointiin liittyvät asiat huomattavasti kokonaisvaltaisemmin, jonka vuoksi oli todella hyvä kokeilla vuosi vertaistuutorointia ennen puikkoihin siirtymistä. Tuutorvastaavana työskentely on todella kausiluontoista, esimerkiksi keväällä järjestetään tuutorihakua, kun taas syksyllä pääsee toimimaan orientaatioviikkojen suunnitteluun ja käytännön organisointiin liittyvissä asioissa. Mikäli tuutorvastaavan tehtävät kiinnostavat, suosittelen lämpimästi hakemaan! Mikäli kumminkin haluat ensin kokeilla vertaistuutorointia, tuutorihaku seuraavalle lukuvuodelle alkaa alkuvuoden aikana!”

-Miika, SopoKopo-, KV- & Tuutorivastaava


"IT-vastaavan rooli ei kuulu hallituksen pysyviin rooleihin, mutta tänä vuonna sellainen päätettiin luoda, jotta nettisivuja saataisiin kehitettyä ja ajantasaistettua. Olen muunmuassa luonut sivujen kuvamateriaalin uudistamiseksi uuden sähköpostin, jonne opiskelijat voivat lähettää kuvia nettisivuja varten. Lisäksi loppuvuoden tavoitteena on saada nettisivut käännettyä myös englanninkielelle. Vuoden aikana olenkin pyrkinyt saamaan sivuston sellaiseen vaiheeseen, että seuraavan on siitä hyvä lähteä jatkamaan. Toki sivuilta löytyy aina kehitettävää, jos aikaa ja motivaatiota löytyy. Tärkeintä on pitää etusivu ajantasalla, jotta siinä näkyy tapahtumien mainokset ja ajantasaiset viikkokirjeet"

-Jenni, IT-vastaava

Takaisin edelliselle sivulle

KUOPION TRADENOMIOPISKELIJAT RY:N TOIMINTAA TUKEMASSA: