Menu

Kuotran haalarikastajaiset

Kuotran haalarikastajaiset

Vihdoinkin on aika kastaa vuoden 2016 fuksien haalarit!

Paikkana näiden puhtoisten ja neitseellisien haalareiden kasteelle toimii kantabaari Puikkari, jossa fukseille on luvassa asianmukaista ohjelmaa ja lopuksi jokainen fuksityttö sekä -poika antaa HAALARIVALAN. 

Mukaan jokainen fuksi tarvitsee haalareihin kiinnitettävän PEHMOLELUN, jonka tulee roikkua haalareissa hamaan loppuun saakka.

Kastajaisten jälkeen haalareita ei saa pukea päälle tuntematta maailmanluokan häpeää ja omantunnon soimaamista, jos valaa ei ole vannottu. Kastajaisiin osallistuminen on jokaisen fuksin tärkein velvollisuus tradenomin opintiellä.

Kastajaisiin saavutaan päiväkotimaisesti parijonossa omien tuutorien johdolla klo 20:00.
Tapahtumasta ei saa myöhästyä, joten Puikkarin edessä on oltava jo hieman ennen kahdeksaa. Tuutorit infoavat omaa luokkaansa etkoista.
Tapahtuma jatkoineen on KuoTran fukseille ILMAINEN!

KASTAJAISTEN JATKOT:

Puikkarin ovet aukeavat Jatkokansalle klo 22:00!

Jatkoille ovat tervetulleita aivan jokainen, vuosikurssista ja alasta riippumatta! Ohjelmassa on pientä kisailua ja tottakai armotonta reivaamista. Jokaisen opiskelijan velvollisuus on toimia esimerkkinä fukseille siitä, kuinka oikean opiskelijan kuuluisi bailata. Tulkaa siis jakamaan kullanarvoiset neuvonne ja näyttämään mallia kuinka haalarit jalassa reivataan ;)

Liput ennakkoon 2€, ovelta 3€

ENNAKKOLIPUT:
15.2. klo 11-13
CafeSAVOTTA

Takaisin edelliselle sivulle

KUOPION TRADENOMIOPISKELIJAT RY:N TOIMINTAA TUKEMASSA: