Menu

Kuotran viikkotiedote: viikko 8

Kuotran viikkotiedote: viikko 8

Hellou kaikille!

 

Seuraavanlaista ohjelmaa olisi tulossa viikolla 8.

 

Oivalla messut

Liiketalouden fuksien virtuaaliyrityksien messut tulevat taas! Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 23.2. Opistotiellä. Lähde siis kurkistamaan tämän vuoden yrityksiä ja fuksien myyntitaitoja Oivalla messuille. Lisää tietoa tapahtumasta löydät Facebookista.

 

KuoTran liikuntavuoro

KuoTran liikuntavuoro tulee taas tiistaina ja tällä viikolla vuorossa on futsalia! Ota tiistaina siis sisäpelikengät mukaan ja lähde opistotielle pelaamaan! KuoTran liikunvuoron facebook ryhmään on myös tullut lista seuraavien viikkoja lajeista ja ne voi käydä kurkkaamassa täältä.

 

Duudsoni-Jarppi tulloo!

 

Oletko aina miettinyt missäköhän Jarpin oikeankäden peukalo tällä hetkellä on? Söikö krokotiili sen, tappeliko hän karhun kanssa, oliko kyse korttitempusta vai imikö Jarppi peukaloaan niin kauan että se vain irtosi?

 

Tule kuulemaan torstaina 23.2.2017 klo 14.00 Microkadun Technopoliksen auditorioon, mikä vaihtoehdoista on tosi, vai onkohan näistä kyseisistä mikään? Samalla tulet kuulemaan Duudsonien hulluimpia tarinoita sekä muun muassa sen mitä sinun pitää tehdä että itsekin asustelisit osittain kymmenen vuoden päästä Losissa, kylpisit raha-ammeessa ja omistaisit minipossun.

 

Kuten vanha viidakon sanontakin kuuluu ”nopeet syö hitaat” pätee myös tässä tapahtumassa. Paikkoja auditorioon on rajattu määrä, joten saavu ajoissa paikalle ja varmista paikkasi.

 

Hoitsut vs Inssit

Torstaina tapahtuu taas! Onko perjantaina vapaata vai olisiko muuten mieltä lähteä torstaina bailaamaan? Ei hätää, tässä vastaus. Lähde Puikkariin torstaina katsomaan hoitsuja ja inssejä! Lisää infoa tapahtumasta täällä.

 

KuoTran ja Kureon fantasiasitsit

Nyt se on sitten julkista! KuoTra ja Kureo ovat yhdessä järjestämässä tämän kevään fantastisimmat sitsit 23.3. Puikkarissa ja teemana on siis fantasia! Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 2.3 klo 12.00, ole siis valmiina, jos haluat saada paikan! Tapahtuma Fb eventti löytyy täältä!

 

KuoTran haalamerkkikilpailu

KuoTra järjestää jälleen haalarimerkkikilpailun! Jos sinulla on siis mielessä merkki, joka on pakko saada, mutta jota ei vielä mistään löydy, suunnittele se ja lähetä meille! Tänä vuonna KuoTra etsii yleislaatuisia haalarimerkkejä, joita usean eri opiskelijayhdistyksen opiskelijat haluaisivat ostaa. FB eventti löytyy täältä.

 

 

Hello everyone!

 

Here are events for week 8.

 

Oivalla trade fair

The traditional Oivalla trade fair is coming on Thursday. So if you are interested in finding out what the first year students have gotten done this year and want to test their sales skills head to the trade fair at Opistotie this Thursday! Here is the link for the events FB page

 

KuoTra's P.E. shift

KuoTra’s P.E. shift is on Tuesday from 17.00 till 17.55 and this week the activity will be soccer! To partake KuoTras shift you need to sign in through the [https://sykett%C3%A4.fi/kuopio/en/]Sykettä website and you need to have at least the ball sticker. From here you can see what the activities will be for bext few weeks.

 

Hoitsut vs. Inssit, nurses vs. engineers

Feel like partying on Thursday? Wanna see some pretty nurses or handsome engineers? If so head to Puikkari on Thursday! More info here.

 

KuoTra's and Kureo's Fantasy sitsit

This springs most fantastic sitsit is organized by KuoTra and Kureo on March 23rd. The theme for the party is fantasy and the theme will continue at the after party as well. The sign in for the event starts on March the 2nd at 12.00. The events spoken language will be Finnish. More info here

 

KuoTra's overall badge competiton

KuoTra is organizing an overall badge competiton. If you have an idea for a badge that you want, design it and send it to us! This year KuoTra is looking for general type of badges that students from different fields would be interested in buying. Fb event can be found from this link.

Takaisin edelliselle sivulle

KUOPION TRADENOMIOPISKELIJAT RY:N TOIMINTAA TUKEMASSA: