Menu

Viikkotiedote vk 13

Viikkotiedote vk 13

*TRADENOLOGIA '18 - OULU VICE - EARLY BIRD -LIPUNMYYNTI!!*
Tätä päivää on odotettu kuin kuuta nousevaa, sillä Tradenologian ennakkoliput tulevat TÄNÄÄN myyntiin! Kuten otsikostakin saattoi jo päätellä, järjestetään LOGIA tänä vuonna Oulussa 4.-6.10. Tänä vuonna Tradenologia vie teidät ikoniselle 80-luvulle Oulun Miami beachin maisemiin. Oulussa aurinkolasien pitämisessä yöllä ei ole mitään outoa, valkoiset puvut ovat aina muodissa ja palmut huojuvat leppeän tuulen puhaltaessa. Luvassa on menoa ja meininkiä kun kaupungin valtaavat opiskelijat kaikkialta Suomesta kaksipäiväisen rastisuunnistuksen merkeissä!

Ota siis tapahtuma haltuun, kerätkää joukkue kasaan ja ostakaa liput, sillä aikainen lintu madon nappaa. Ottakaa myös Tradenologian sometilit (FB, Instagram & Snapchat) haltuun nimimerkillä @Tradenologia !

FB Eventti: https://www.facebook.com/events/170284090363927/

Student AfterWork - 27.3.
Kuopion Tradenomiopiskelijat ry, Bowld1ner sekä Kuopion Student Afterwork järjestävät tiistaina 27.3. kaikille ilmaisen Afterwork tapahtuman Bowl D1nerissa. After Work on tapahtuma, jossa pääset tutustumaan ja verkostoitumaan toisten opiskelijoiden, alumnien sekä yritysvieraiden kanssa, sekä kuuntelemaan yritysvieraiden ajatuksia urasta ja työelämästä. Tällä kertaa teille tulee omasta urastaan kertomaan Duunivarusteen Simo Sutinen sekä Call To Actionin Aki Karkulahti ja Timo Jakola.

Tapahtuma alkaa kello 18:00 ja virallinen osuus jatkuu kello 19:00 asti. Tämän jälkeen Bowld1ner tarjoaa afterworkiin osallistuville ilmaisen keilauksen, joka jatkuu aina kello 21:00 asti. Nähdään siis tiistaina! :)

FB Eventti: https://www.facebook.com/events/202566310328996/

Palapelit esittää: Viimeinen tuomio feat. Club Coma - 28.3.
Maailma kokee mullistuksia, ja niin järisee liitoksistaan myös Kuopion yöelämä: huhu kertoo, että yhden bilesarjan päivät ovat pian luetut. On aika antaa viimeinen tuomio! Oikeusapuun saapuvat nuijiaan heilutellen Joensuun oikeustieteen opiskelijat Judica ry:stä, sillä ennen illan bileitä luvassa on Hoitosyytesitsit.

Saavu siis todistajanaitioon Puikkariin 28.3., sillä viimeisenä yönä voi tapahtua mitä vain!

Voit ostaa lippusi ennakkoon Bailataan.fi -palvelusta hintaan 3,5 €. Puikkarin ovelta lippu kustantaa 4 €.

Ennakkolipunmyyntiajat ja -paikat (lippu 3€):
- Ma 26.3. @Canthia & Snellmania klo 11:30 - 12:30
- TI 27.3. @Canthia & Opistotie klo 11:30 - 12:30 
- KE 28.3. @Canthia & Snellmania klo 12:00 - 13:00

FB Eventti: https://www.facebook.com/events/1838157596214675/

Tradenööri Excursio - Ilmoittautuminen
Kuopion Tradenomiopiskelijat ry ja Kinra ry järjestävät yhteistyössä poikkitieteellisen Tradenööri-excursion torstaina 12.4.! Excursiolla kierretään salaista, ennakkoon määriteltyä reittiä ympäri Itä-Suomen anniskeluravintoloita. Kaikissa kohteissa sinulla on mahdollisuus hankkia omakustanteisesti juotavaa ja/tai syötävää. Yhteistyöravintoloiden kanssa on neuvoteltu opiskelijaystävälliset hinnat, jotka selviävät tapahtumapäivänä. Pysähdykset kohteissa kestävät noin 30 minuutta, lisäksi pidetään yksi pidempi ruokatauko. Tarkempi aikataulu pidetään salaisuutena siihen asti kunnes bussit lähtevät liikkeelle.

Paikkoja on vielä jäljellä, joten jos mielenkiintosi heräsi, ota tapahtuma haltuun ja käy ilmoittautumassa!!

FB Eventti: https://www.facebook.com/events/229385784297961/

Kuopion Haalaribileet feat. Kasmir - Ennakkolipunmyynti
Kevät tekee kovaa vauhtia tuloaan, ja aurinkokin jo paistaa. Kuitenkin vielä ennen kauan kaivattua kesälomaa deadlinet iskee päälle, stressi puuttuvista nopista painaa ja vappuakin joutuu vielä hetken odottamaan. Mutta ei hätää, Kuopion Haalaribileet pelastavat tilanteen ja tarjoavat irtioton arjesta! Koko Puikkari menee ihan WOWWOWWOW, kun haalarikansaa saapuu tanssittamaan tällä kertaa KASMIR, joten nouse vadelmaveneeseen ja souda stressiä pakoon kaupungin makeimmille vesille. Ja päivämäärähän näille bileille on 4.4.!

Ennakkoliput tulevat myyntiin TÄNÄÄN Bailataan.fi -sivustolle klo 12:00 alkaen, joten ole nopea jos haluat varmistaa paikkasi näissä bileissä!

Ennakkolipun hinta on ennakkoon 6€, Puikkarin ovelta 8€!

FB Eventti: https://www.facebook.com/events/895218203984117/

Huhhuh! Johan on taas jonniinmoista häppeninkiä tuloillaan. Ja hei, kohta on taas miniloman paikka, sillä tänään starttasi myös pääsiäisviikko! Tsirp tsirp :) Oikein hyvää viikkoa kaikille!

Takaisin edelliselle sivulle

KUOPION TRADENOMIOPISKELIJAT RY:N TOIMINTAA TUKEMASSA: