Menu

Viikkotiedote vk 14

Viikkotiedote vk 14

KuoTra ry:n palautekysely!
Vielä olisi aikaa vastailla KuoTran palautekyselyyn. Vastauksia on tullut jo jonkin verran, mutta mitä enemmän vastauksia, sen parempi. Muistattehan, että kaikkien kyselyyn vastaajien kesken arvotaan keilailulippuja Bowld1neriin! :) Linkki löytyy tuosta otsikosta, KuoTran Facebook-sivuilta sekä sähköpostista, mikä lähetettiin jokaiselle liiketalouden opiskelijalle viime keskiviikkona.

Linkki: https://goo.gl/forms/UkHYSMyaGm1Xbr9l2

KuoTran hengailuilta - 4.4.
Järjestämme oman hengailuillan Vanhalla Pappilalla tulevana keskiviikkona klo 18:00 alkaen! Paikan päällä luvassa mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista, haalarimerkkien ompelua (<-- hyvä tilaisuus pistää haalarit kuntoon ennen illan haalaribileitä!) sekä lautapelejä. Ja löytyypä paikanpäältä myös biljardipöytä! Pappilalla on myös mahdollista kysellä meidän jäsenhankintavastaavalta TROLiin liittyvistä asioista, kuten jäsenyyseduista. KuoTra järjestää paikan päälle myös erilaisia herkkuja. Tapahtuma on PÄIHTEETÖN ja kaikille ilmainen. Nähdään Pappilalla keskiviikkona 😊!

Linkki: https://www.facebook.com/events/171953043457003/


Kuopion Haalaribileet feat. KASMIR - 4.4.
Kevään viimeiset haalaribileet ovat aivan nurkan takana. Heitä siis koulukirjat ja muistiinpanot syrjään ja saavu keskiviikkona Puikkariin, sillä haalarikansaa saapuu tanssittamaan KASMIR! Ennakkoliput on myyty jo loppuun, mutta Puikkarin ovelta myydään vielä lippuja, joten kannattaa olla nopea, jos haluat varmistaa paikkasi viikon ja samalla myös kevään kovimmissa bileissä. Pandat avaavat ovet klo 21:00! 

Linkki: https://www.facebook.com/events/895218203984117/


Tradenööri Excursio - 12.4.
Paikkoja Tradenööri Excursioon on vielä jäljellä! Excursiolla kierretään salaista, ennakkoon määriteltyä reittiä ympäri Itä-Suomen anniskeluravintoloita. Jos siis haluat varmistaa paikkasi huikealla KuoTran ja Kinran järjestämällä exculla, käy ilmoittamassa itsesi mukaan oitis! Tällä tapahtumalla pistetään Wabu samalla käyntiin, joten kannattaa kaivaa ne hurjimmatkin wabuvarusteet esille. Lisätiedot löydät tapahtuman eventistä!

Linkki: https://www.facebook.com/events/229385784297961/


Kuopion Wabu Startti & Tradenööri Excursion jatkot - 12.4.
Nyt on tullut aika päättää WABU17 ja potkaista käyntiin WABU18! KuoTra ja Kinra järjestävät yhteistyössä Passion Clubin kansa Kuopion Wabu Startin torstaina 12.4. Tapahtuma toimii myös Tradenööri Excursion virallisina jatkoina! Jatkoilla pelataan myös beer pong turnaus, joka tullaan pelaamaan 2v2 Win or Go home tyyliin, virallisilla beerpong säännöillä. Paikkoja turnaukseen on rajallinen määrä, joten jos haluat varmistaa paikkasi parisi kanssa, kannattaa olla ensimmäisenä paikan päällä! ;) Lipunmyyntiajankohdat ilmoitetaan ASAP tapahtuman FB eventissä.

Linkki: https://www.facebook.com/events/125492174960615/

Tässäpä kaikki tältä erää! Pitäkäähän KuoTran sometilejäkin silmällä, sillä niihinkin saattaa tulla jotain informaatiota tulevista tapahtumista. Hyvää loppuviikkoa kaikille! :)

Takaisin edelliselle sivulle

KUOPION TRADENOMIOPISKELIJAT RY:N TOIMINTAA TUKEMASSA: