Menu

Viikkotiedote vk 17

Viikkotiedote vk 17

>> YHDEKSÄN PÄIVÄN VAPPU <<
Tällä kertaa Kuopion Wabua juhlistetaan pidemmän kaavan mukaan! Yhdeksän päivää kestävä vappu starttaa maanantaina 23.4. tapahtumapassien jaolla ja päättyy tiistaina 1.5. järjestettävään Vappubrunssiin Valkeisenlammelle. Luvassa on myös jo tutuksi tullut WappuSAVOTTA sekä Treasure Hunt, jotka järjestetään 30.4.! Näistä tulee lisäinfoa mm. Facebookissa kuluvan viikon aikana lisää. Osan tapahtumista löydät jo tästä tiedotteesta ja loput klikkaamalla "Yhdeksän päivän vappu" -linkkiä tuosta ylempää.

Linkki: https://www.facebook.com/events/2070470849866546/?active_tab=about


>> Munkkimaanantai - 23.4. <<
Mitä olisikaan vappu ilman kunnon munkkeja? Poikkea ihmeessä koulupäivän aikana tai vaikka ei olisikaan koulua, niin Microkadun caféSAVOTTAan tai Opistotien aulaan hakemaan wabumieltä munkkeja maistamalla! Nappaa kaverit samalla mukaan! :) 
Ständillä jaetaan 9-Päivän Vappupasseja sekä annetaan informaatiota tulevasta viikosta sillä vapun korvilla on tapahtumia joista ei kannata jäädä paitsi.

>> Kuopion Opiskelijabileet: Puijonkadun Appro 2018 <<
JIIIHAAA!! Tiistaina on jälleen Puijonkadun Approjen aika ja nämä ovat järjestyksessään jo kolmannet approt. Pue siis yllesi haalarit tai keksi kaveriporukan kanssa yhteinen pukeutumisteema ja ota suunnaksi Kuopion keskusta! Jatkoina tuttuun tapaan Kuopion Opiskelijabileet, jossa esiintyjänä Mouhous! Bar Nousun ja Henry's Pub Kuopion välinen käytävä avautui pääsiäistorstaina. Tule jatkoille paikalle selvittämään, mistä ne huhutut portaat löytyvät ja biletä kummassakin kerroksessa aamuviiteen saakka!

Appropassin ja/tai jatkolipun voit hankkia itsellesi vielä Bailataan.fi -sivuston kautta ja passeja on myynnissä vielä tapahtumapäivänä Ale Pupilla klo 15:45 - 17:30. Ale Pupilta voit myös lunastaa ennakkoon ostetun passisi.

Appropassi 10€ ja Bailataan.fi -sivuston kautta 10,50€.
Jatkolippu ennakkoon 3€ ja Bailataan.fi -sivuston kautta 3,50€. Ovelta 5€.


>> Palapelit vol. 6: Seitsemän päivää Wappuun - 24.4. <<
Oletko jo valmis opiskelijavuoden rankimpaan, mutta mahtavimpaan viikkoon!! Kunnon opiskelijavappuhan kestää vähintäänkin viikon, joten tule Palapelien Seitsemän päivää Wappuun -bileisiin ottamaan ilo irti koko vappujuhlasta! Nyt on aika terävöittää sima, puhaltaa serpentiinit ja ilmapallot sekä vetää haalarit jalkaan! Illan aikana saadaan nähdä myös loisteliasta akrobatiaa, jongleerausta sekä taikuutta, sillä Kuopion sirkus saapuu Puikkariin! Esitysten lomassa tarjolla myös hattaraa ja poppareita.

Ennakkolipunmyyntiajat ja -paikat (3€):

- Ma 23.4. @Canthia & @Cafe Savotta klo 11:30 - 12:30
- Ti 24.4. @Canthia & @Snellmania klo 11:30 - 12:30

Lippuja saatavilla myös Bailataan.fi -sivustolta.

 

>> Välikuolemabileet: Uuteen nousuun - 25.4. <<
Painaako edellispäivän Puijonkadun Approt? Näyttääkö leposyke edelleen 300 liian monen kossubatteryn jälkeen? Eikö jalat kantanutkaan enää jatkoilta kotiin vaan jäit baarikadulle ottamaan niin sanotusti lepiä tai keskelle Nepalin Juontotietä darran saadessa kiinni ja välikuoleman yllättäessä kesken 9-päivän Wabun? Ei hätää! KuoTra ja Tertta ry järjestävät yhdessä Välikuolemabileet keskiviikkona Bar Nousussa, joten älä pode välikuolemaa yksin, vaan nappaa kaverit mukaan niin voidaan joukossa lähteä uuteen nousuun!

Tapahtuma on osa 9-päivän Vappua, joten tule mukaan ja hae leima passiisi, sekä näytä muille, että selvitit välikuoleman. Jos huoli painaa, miten kaikki rahat riittävät, ei hätää, sillä nämä bileet eivät maksa mitään (paitsi jos muutamaa tasottavaa tekee mieli).


>> Pussikaljaa Valkeisella - 27.4. <<
Alkaako wabun karkelot jo väsyttämään? Joko sisätiloissa köllöttely alkaa kyllästyttämään? Meillä löytyy näihin pikku pulmiin ratkaisu! Ota mukaasi pussillinen nestemäistä leipää, eli tarkemmin sanottuna ölöviä sekä kaverit kainaloon ja lähde Valkeiselle nauttimaan ulkoilmasta ja hyvästä seurasta tämän viikon perjantaina! Tämäkin tapahtuma kuuluu 9-päivän vappuun, joten tule paikalle ja saat passiisi leiman.

Psst tradenomiopiskelijat! Tule ja näytä haalareissasi kiinni olevaa TROL:n jäsentasomerkkiä tai vaihtoehtoisesti jäsentasokorttiasi ja saat huikean yllätyksen vapuksi! 😊
 

ISYYn Vappu Kuopiossa!
Jos et ole saanut vielä tarpeeksesi AMK:n wabutapahtumista, niin ei huolta! Yliopiston järjestämiä häppeninkejä riittää myös aina wabuaattoon saakka! Klikkaa otsikkoa ja tsekkaa eventit. 
 

Kuopio Draft Program!
Ensimmäistä kertaa Kuopiossa järjestettävä Kuopio Draft Program -liikeidekilpailu tarjoaa mahdollisuuden ansaita kehitysrahoitusta tiimin liikeidealle!

Kokoa siis tiimi, jossa vähintään yksi henkilö on Savonia-ammattikorkeakoulun tai Itä-Suomen yliopiston opiskelija tai henkilökunnan edustaja ja osallistukaa omalla ideallanne kilpailuun. Ilmoittautumisaikaa on 27.4.2018 saakka!

Huom! Liikeideakilpailussa menestyvät tiimit, joissa on mukana Savonian tradenomiopiskelija, voivat lisäksi saada Kuopion Tradenomiopiskelijoiden stipendirahaston myöntämän 500 – 3000 euron erillisrahoituksen.

Kuopio Draft Program -kilpailua on tukemassa Savonia AMK - Savonia University of Applied Sciences ja Itä-Suomen yliopisto - University of Eastern Finland (UEF).
--


Huhhuijaa! Tästä viikosta tuleekin melekonen. Nautitaan siis täysillä ja muistakaa, että #wabueilobu.

Takaisin edelliselle sivulle

KUOPION TRADENOMIOPISKELIJAT RY:N TOIMINTAA TUKEMASSA: