Menu

Viikkotiedote vk 20

Viikkotiedote vk 20


>> No More Stress -BILEET! - 16.5. <<
Onko kulunut vuosi ollut samanlaista eloonjäämiskamppailua kuin Selviytyjissä konsanaan? Onko makaroni ja ketsuppi-yhdistelmä tullut tutuksi ja ruokavalio ollut yhtä monipuolinen kuin Selviytyjien kilpailijoilla? Unirytmi ja säännölliset nukkumaanmenoajat kaukainen muisto vain? Ei hätää!

Olipa kulunut lukuvuotesi sitten millainen vain, niin nyt se on (ainakin lähes) ohi! On aika juhlistaa kesän alkua ja pientä paussia opiskeluista, kun Poikkitieteelliset Hubailut ja Palapelit yhdistävät voimansa ja tuovat kesän kuumimmat starttibileet NousuHenkkaan! Olitpa sitten juuri pääsykokeesta selviytynyt tai taas yhden kouluvuoden selättänyt, on aika pukea parhaat selviytymiskamppeet päälle ja suunnata juhlistamaan tätä saavutusta!

Lippuja saatavilla kampuksilla seuraavasti:

- Ma 14.5. Opistotie & Café Savotta klo 12:00 - 13:00
- Ti 15.5. Canthia & Snellmania klo 12:00 - 13:00
- Ke 16.5. Canthia & Snellmania & Medistudia klo 14:00 - 15:00

Lippuja saatavilla myös Bailataan.fi -sivustolta. Klikkaa tästä ja varmista oma lippusi!
(Ennakkoon 3€, bailataan.fi 3,5€ ja ovelta 4€)


**
Kuopion Tradenomiopiskelijat ry kiittää ja kumartaa kuluneesta lukuvuodesta! Tsemppiä vielä kerran viimeisiin tentteihin sekä kesätöihin tai muihin koitoksiin! Pitäkää itsestänne sekä toisistanne huolta - nauttikaa kesästä ja latailkaa akkuja seuraavaa lukuvuotta varten! HYVVEE KESSEE! 😊☀

(Psst. Älkää unohtako seurata KuoTran Facebookia ja Instagramia, sillä niissä saatetaan aina myös ilmoittaa joistakin ajankohtaisista asioista. 😝)

Takaisin edelliselle sivulle

KUOPION TRADENOMIOPISKELIJAT RY:N TOIMINTAA TUKEMASSA: