Menu

Tapahtumat

Poikkarit

Kuopion sitsikenttä on saanut uuden tuoreen tulokkaan: POIKKARIT!
Näitä sitsejä tullaan järjestämään 4 kertaa lukuvuodessa ja kuten nimestäkin jo näkee, tapahtuma on poikkitieteellinen! Haluamme siis tuoda koko Kuopion sitsikansan yhteen haalarin väristä tai koulutusalasta riippumatta. 

Mitkä ihmeen sitsit?
Sitsit on pohjoismainen akateeminen pöytäjuhla, joissa syödään, lauletaan juomalauluja ja pidetään puheita sekä joissain tapauksissa seurataan myös ohjelmaa. Vaikka et koskaan olisikaan sitseillä käynyt, niin lähde vain rohkeasti mukaan! Sillä ”sitsaamaan” oppii parhaiten osallistumalla sitseille.

Haalarikaste

Opiskelijakulttuurin perinteiden mukaisesti haalareita ei tulisi käyttää ennen haalarikastetta. KuoTra järjestää uusille fukseille haalarikasteen mitä pikimmiten haalareiden saavuttua - yleensä syksyllä, mutta erilaisten kommervenkkien vuoksi kastetta on juhlittu joskus vasta talven tultua. Haalarikasteessa fuksit vihitään virallisesti tradenomiopiskelijoiksi ja he vannovat pyhän haalarivalan.

Tradenologia

Tradenologia (eli helpommin lausuttuna logia) on Tradenomiopiskelijaliiton ja sen jäsenyhdistysten vuosittain järjestämä tapahtuma. Kahteen päivään sisältyy perinteisimmin joukkueittain suoritettava rastikisa ja mahtavat jatkobileet kumpanakin iltana. Logiaa on vietetty vuodesta 2003 asti ympäri Suomen - ehkä vielä jonain vuonna myös Kuopiossa..? KuoTra pyrkii järjestämään bussikyydityksen Logiaan ja takaisin mikäli innokkaita lähtijöitä on.

Tahkon laskettelureissu

Tammikuun loppupuolella tradenomit pakkautuvat bussiin ja huristelevat Tahkolle! Tiedossa on pari päivää rentoa hengailua vaihtuvin aktiviteetein: viime vuosina on muun muassa pelattu beerpongia, kisattu talviolympialaisissa ja sitsattu. Reissun aikana on myös mahdollisuus singahtaa rinteille laskemaan tai valua kylpylään rentoutumaan.

Yhteistyöbileet

Joskus on kivaa järjestää tapahtumia myös isommalla porukalla! KuoTra on yhdessä muiden Savonian opiskelijayhdistysten kanssa järjestämässä Kuopion Opiskelijabileitä. Kavereiden kesken KOB järjestetään kolmesti vuodessa: heti syyslukukauden alussa opiskeluja starttaamaan, loppuvuodesta pikkujoulujen merkeissä ja keväällä Puijonkadun Appron jatkoiksi.

Silloin tällöin järjestetään myös sitsejä tai muita bileitä yhdessä muiden kanssa, ja toki ollaan mukana myös opiskelijakunta SAVOTTAn isoissa tapahtumissa kuten Winterfestissä rastia pitämässä.

KUOPION TRADENOMIOPISKELIJAT RY:N TOIMINTAA TUKEMASSA: