Kuopion Tradenomiopiskelijat ry

Opiskelijakampanjat

Speak Out – Opiskelijat äänessä

Kyseessä on Tradenomiopiskelijoiden ja Insinööriopiskelijaliiton yhteinen kampanja eduskuntavaaleihin. Kampanjan tavoitteena on tuoda esiin koulutuksen laatuun ja rahoitukseen sekä opiskelijoiden hyvinvointiin liittyviä aiheita omien tavoitteiden kera. Kampanjan tarkoituksena on herätellä opiskelijoita vaikuttamistyöhön ja kannustaa opiskelijoita äänestämään. Nyt jos koskaan tulee saada nuorten ääni kuuluviin, sillä tulevaisuutta ei rakenneta ilman meitä!

Tradenomiopiskelijat ovat kampanjan rinnalla julkaisseet myös blogeja, jotka ottavat kantaa koulutukseen ja sen laatuun.

Lisää tietoa kampanjasta löydät Tradenomiopiskelijoiden (@tradenomiopiskelijat) ja Insinööriopiskelijaliiton (@insinooriopiskelijaliitto) sosiaalisen median kanavista.

 

Opiskelijat pois köyhyysrajalta

Opiskelijat pois köyhyysrajalta on Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK:n ja Suomen ylioppilaskuntien liiton SYL:n yhteinen vaalikampanja, jolla vaaditaan 100€ tasokorotusta opintotukeen. Kampanjan avulla nostetaan esille opiskelijoiden toimeentuloon liittyviä ongelmia.

Lisää tietoa tasokorotuksesta löydät sekä SAMOK:n ja SYL:n nettisivuilla ja kampanjan sosiaalisen median kanavista @poiskoyhyysrajalta.

 

 

 

KuoTran toimintaa tukemassa