Kuopion Tradenomiopiskelijat ry

Kampuksella

Kuinka kampukselle?

Pyörällä, kävellen tai potkulaudalla saapuville helpoin reitti on tulla Savilahdentien eli Prisman puoleisesta sisäänkäynnistä. Oven edustalta löydät pyörille ja potkulaudoille parkit.

Vilkku-Fillarit tarjoaa yhdessä Savonian kanssa opiskelijoille Syys-Lokakuun ajaksi ilmaisen käyttöoikeuden sähköavusteisiin Vilkku-pyöriin. Oikeuden saat käyttöösi rekisteröitymällä uudeksi käyttäjäksi sovelluskauppasi Freebike -sovelluksessa tai vastaavasti kaupunkipyorat.kuopio.fi -osoitteessa. Muista rekisteröityä käyttäjäksi omalla opiskelijasähköpostilla! Edun saat käyttöösi valitsemalla sovelluksessa käyttöoikeudeksi: Savonia.

Bussien aikataulut löydät helpoiten osoitteesta: https://vilkku.kuopio.fi/aikataulut-reitit Huomioi kuitenkin bussimatkaa suunnitellessa kampuksen lähimmät pysäkit eli Savilahti E, Savilahti P sekä Microkatu. Opiskelijahintaisen bussikortin saat hankittua Valtuustotalolta, Suokatu 42, Kuopio. Jatkossa voit ladata lisää arvoa tai kuukausituotteita matkakortillesi Waltti- nettikaupassa, https://kauppa.waltti.fi/fi/ sekä muissa Waltti-kortti toimipisteissä, jotka löydät vilkku.kuopio.fi sivuilta.

Ravintolat
Opiskelijahintaista ruokaa saat kampuksen Round -ravintolan lisäksi yliopiston, Tietoteknian sekä musiikkikeskuksen ravintoloissa. Ajantasaisen lounaslistan löydät Tuudo-sovelluksestasi.

Kirjasto
Kirjastosta pystyt lainaamaan kurssikirjoja sekä muuta kirjallisuutta. Lainaaminen tapahtuu joko opiskelijakortillasi tai Tuudon sähköisellä kirjastokortilla. Lainan voit tarvittaessa uusia savonia.finna.fi sivustolla, josta voit myös kätevästi varata kirjoja sekä lainata e-painoksia. Kirjastossa sekä muualla kampuksella on käytävillä tulostimia, tulostimia voit käyttää vapaasti opiskelijakortillasi. Jokaiselle opiskelijalle on ladattuna tietty määrä saldoa tulostukseen, jota voi ostaa myös lisää tarvittaessa. Kirjaston työtilat eli ns. loossit ovat kaikkien vapaassa käytössä. Jos tarvitset hiljaisempaa tilaa, on kampuksella mm. F-siivessä pieniä työskentelytiloja, joita opiskelijat voivat käyttää, jos ne vain ovat vapaana. Luokkatiloissa opiskelu on myös mahdollista niiden ollessa vapaina.

Opiskelijapalvelut ja Service desk
Opiskelijapalvelut sijaitsevat Kampussydämmessä Microkadun B-osassa. Opiskelijapalveluissa voit mm. asioida, kun tarvitset opiskelutodistuksen tai tarvitset muuten vain neuvontaa erilaisissa opintoihin liittyvissä asioissa. Service desk palvelee opiskelijasähköpostiin ja opiskelijatunnuksiin liittyvissä asioissa. Esimerkiksi, jos sinun tunnuksesi lakkaavat toimimasta, auttaa service desk sinua. Service deskiin otat helpoiten yhteyttä opiskelijapalveluiden kautta.

PiSTE
PiSTE:ltä voit hankkia itsellesi opiskeluvälineitä mm. vihkoja, kyniä ja kirjoja. Toimipisteellä on laajat mahdollisuudet myös tilata koulutusalojen kirjoja oman valikoiman ulkopuolelta. PiSTE toimii myös yhtenä SAVOTTAn jäsenpalveluiden toimipisteistä ja voitkin hoitaa siellä esimerkiksi opiskelijakorttitarroihin liittyvät asiat. PiSTE:en löydät F-siivessä 3. kerroksessa aivan Cafe SAVOTTAn vierestä.

Säilytyskaapit
Kampuksella sijaitsee säilytyslokeroita, joita voi hyödyntää tavaroidesi lyhytaikaiseen säilyttämiseen. Lokerot toimivat opiskelijakortilla, ja tarkempi ohjeistus lukitsemiseen löytyy lokeroiden luota. Microkadun kampuksella säilytyslokeroita löytyy kirjastosta tulostimen vierestä sekä sohvaryhmien läheisyydestä.

KuoTran toimintaa tukemassa