Kuopion Tradenomiopiskelijat ry

Vapaa-aika

Jottei opiskelu olisi pelkkää koulunkäyntiä, täytyy vapaa-ajallakin tapahtua jotain. KuoTra järjestää tapahtumaa sekä jäsenistölle yksinoikeutetusti, että poikkitieteellisesti niin kouluissa kuin sen ulkopuolellakin. Meillä on useita vuosittain toistuvia tapahtumia, mutta sekaan mahtuu uusiakin kekkereitä. Mikäli sinulla on mahtava idea tai vieno toive uudenlaisesta tapahtumasta, tule rohkeasti nykäisemään hallituslaisia tai tuutoreita hihasta, tai laita meille vaikka sähköpostia!

Bilettämisen lisäksi pyrimme tarjoamaan myös muunlaisia ajanviettomahdollisuuksia. Voidaan lähteä keilaamaan, pelaamaan lasersotaa, järjestää lautapeliturnaus tai vaikka haalareiden tuunausiltamat. Tiedotamme myös opiskelijakunnan järjestämistä tapahtumista, joihin lukeutuvat muun muassa hengailuillat Vanhalla Pappilalla. Paikasta johtuen hengailuillat ovat päihteettömiä, mutta virrenveisuun sijaan tilaisuuksissa on tarjolla iltapalaa ja mahdollisuus pelata esimerkiksi biljardia. Loistava tapa rentoutua kiireisen koulupäivän päätteeksi!

KuoTra järjestää lukuvuoden aikana myös erilaisia lajikokeiluja, joista tarkempaa tietoa löydät ajankohdan saapuessa kuukausitiedotteista sekä KuoTran Instagram- ja Facebook-sivuilta.

KuoTran toimintaa tukemassa