Kuopion Tradenomiopiskelijat ry

Opiskelijakunta SAVOTTA

Mikä ihmeen SAVOTTA?

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta tunnetaan lyhenteestä SAVOTTA. Opiskelijakunta muun muassa järjestää erilaisia tapahtumia, on mukana tuottamassa SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan palveluja, pyörittää opiskelijoiden suosimaa bar&cafeSAVOTTAa sekä cafeSAVOTTAa Microkadun kampuksella, toimittaa opiskelijakortteja ja hankkii opiskelija-alennuksia. Lisäksi SAVOTTA ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin ja edustaa opiskelijoita ammattikorkeakoulun hallintoelimissä.

Opiskelijakortti ja -edut

Meillä Savoniassa jokainen opiskelija saa ilmaiseksi ns. perusopiskelijakortin, joka toimii kampuksilla opiskelijan henkilökorttina, kirjastokorttina kampuskirjastoissa sekä kirjautumiskorttina tulostimille. Opiskelijakorttikuvaukset järjestetään luokittain heti lukuvuoden alkupäivinä ja kortit tilataan keskitetysti koko poppoolle samalla kertaa.

Opiskelijakunnan jäseneksi liittyneet ja jäsenmaksun maksaneet saavat korttiinsa lukuvuosi- tai lukukausitarran. Tarra kertoo kortin olevan voimassa ja tekee siitä opiskelijan virallisen etu- ja alennuskortin kaikkialla Suomessa. Jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenlomakkeen ja palauttamalla sen joko opiskelijakorttikuvauksen yhteydessä opiskelijakunnan työntekijälle, Microkadun kampuksen kahviloihin tai opiskelijakunnan toimistolle Microkadulla (caféSAVOTTAn vieressä, 3. kerroksessa). Jäsenmaksun voi suorittaa verkkomaksuna tai kahviloissa. Lisätietoa jäsenasioista löydät opiskelijakunnan nettisivuilta.

Kuopion alueen opiskelijaedut ja paljon muuta tietoa löydät Opiskelijankuopio-sivustolta.

KuoTran toimintaa tukemassa