Kuopion Tradenomiopiskelijat ry

Mikä on KuoTra?

Mikä on KuoTra?

Kuopion Tradenomiopiskelijat ry, tuttavallisemmin KuoTra, on 2009 perustettu Savonia-
ammattikorkeakoulun liiketalouden opiskelijoiden paikallisyhdistys. Edustamme jokaista Savonian liiketalouden opiskelijaa suuntautumisvaihtoehdosta riippumatta. Savonian liiketalouden suuntautumisvaihtoehtoja ovat suomenkieliset myynnin ja markkinoinnin, taloushallinnon, wellneksen, ja uusimpana tietojenkäsittelyn linjat, sekä englanninkielinen BBA-linja.

Yhdistyksemme toiminta on voittoa tavoittelematonta. Yhdistyksessä korkeinta valtaa käyttävät
sääntömääräiset syys- ja kevätkokoukset, joissa yhdistyksen jäsenet päättävät muun muassa vuosittaisten talousarvioiden ja toimintasuunnitelmien hyväksymisestä, hallituksen kokoonpanosta sekä edellisen toimintavuoden toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen hyväksymisestä. Yhdistyksen toimeenpanevana elimenä toimii hallitus, joka valitaan vuosittain yhdistyksen syyskokouksessa. Hallituksen tehtävänä on edustaa yhdistystä sekä ylläpitää yhdistyksen toimintaa sen arvolle sopivalla tavalla.

Mitä me teemme?

Tehtävämme on toimia Kuopion tradenomiopiskelijoiden paikallisena edunvalvojana ja tuottaa heille palveluja sekä tapahtumia arjen vastapainoksi. Edustamme jäsenistöämme aktiivisesti sidosryhmätapaamisissa ja teetätämme neljännesvuosittain kyselyitä opintoihin liittyvistä aiheista. Näiden pohjalta käymme aktiivista keskustelua päättävien tahojen kanssa ja edistämme jäsenistömme etuja ympäri vuoden.

Lisäksi järjestämme vuosittain mittavan määrän tapahtumia, niin kampuksella kuin sen ulkopuolellakin. Näihin lukeutuvat muun muassa Hyvinvointiviikot, erilaiset lajikokeilut, Poikkitieteellinen futisturnaus sekä Afterworkit. Ei kuitenkaan sovi unohtaa myöskään sitsejä, excursioita sekä legendaarista KuoTra goes Tahkoa. Olemme myös aktiivisesti mukana valtakunnallisissa teemapäivissä sekä edunvalvonnallisissa kampanjoissa.

Kaikissa KuoTran järjestämissä tapahtumissa on paikalla häirintäyhdyshenkilöt, joihin voi olla yhteydessä hyvin matalalla kynnyksellä jos olet kokenut tai nähnyt häirintää, syrjintää, kiusaamista tai epämiellyttävää käytöstä. Lisäksi tapahtumissamme ja toiminnassamme noudatetaan Code of Conductia.

Lisää tietoa häirintäyhdyshenkilöistä

Miten meidät tavoittaa?

Yhdistyksen hallitus on viikoittain tavoitettavissa kampuksella joko ständillä tai toimistopäivystyksessä. Toimistopäivystyksiä järjestetään lähtökohtaisin joka tiistai kello 11:00-13:00, kampuksen E-siiven 3. kerroksessa, cafeSAVOTTAn ja Opiskelijakunta SAVOTTAn toimiston viereisessä lasitetussa tilassa. Toimistopäivystysten aikana voit tulla avoimin mielin keskustelemaan kanssamme asiasta kuin asiasta, liittyi se sitten opintoihisi, toimintaamme, kampuskäytäntöihin tai vaikkapa päivän säähän. Olemme paikalla juuri sinua varten! Toimistopäivystysten aikana voit myös tulla ostamaan haalarimerkkejä sekä keskustelemaan jäsenasioista.

Ständejä järjestetään vähintään kuukausittain kampussydämessä ja niiden ajankohdasta ilmoitetaan aina KuoTran Instagram-tilillä. Ständi järjestetään toimistopäivystyksen tilalla, eli mikäli olemme tiedottaneet ständeilevämme kyseisellä viikolla, ei toimistopäivystystä järjestetä normaaliin tapaan. Ständejä pidetään aina jonkin ajankohtaisen tapahtuman tai kampanjan puolesta ja ständeiltä saatatkin löytää tarjouksia jäseneduista, erilaisia kilpailuja, arvontoja sekä tietoa tulevista tapahtumista! Voit myös saapua ständille päivittämään jäsentasoasi tai hankkimaan merkkejä haalariesi koristamiseksi.

Meitä saa myös nykiä hihasta muulloinkin, mikäli jokin asia askarruttaa tai haluaisit muuten vain keskustella opintoihin tai yhdistykseemme liittyvistä asioista! Kampuksen ulkopuolella meidät tavoittaa parhaiten sähköpostin välityksellä sekä sosiaalisen median kautta!

Olemme myös esillä sosiaalisessa mediassa, joissa jaamme ajankohtaista tietoa erilaisista tapahtumista, kuulumisista, eduista sekä työ- ja uramahdollisuuksista. KuoTran Instagram- ja Facebook-tileiltä löydät helpoiten tiedon tulevista tapahtumista, kampanjoista, kyselyistä sekä toimistopäivystyksistä ja ständeistä. Seuraa meitä @kuotrary!

LinkedIn-sivullamme keskitymme jakamaan uramahdollisuuksiin sekä työelämään liittyviä julkaisuja, joten jos harjoittelupaikka on vielä hakusessa tai uramahdollisuudet mietityttävät, kannattaa meidät ottaa seurantaan myös siellä!

KuoTran toimintaa tukemassa