Kuopion Tradenomiopiskelijat ry

Vinkit ensimmäisille päiville

Mitä tarvitsen mukaan?

Tärkein asia mitä tarvitset mukaasi, on henkilötodistus. Ensimmäisenä päivänä et tarvitse vielä tietokonetta, mutta halutessasi voit ottaa sen tai muunlaiset muistiinpanovälineet mukaasi. Suosittelemme ottamaan myös jonkinlaisen maksuvälineen mukaan, esimerkiksi kahvilakäyntejä varten.

Minne minun pitää tulla?

Päivätoteutuksen opiskelijat saapuvat Microkadun kampukselle (Microkatu 1, 70210 Kuopio). Kokoontuminen tapahtuu rakennnuksen A-osan aulassa. Pääset aulaan sekä Microkadun, että Prisman puolelta. Molemmilla sisäänkäynneillä sinua vastassa ovat pinkkiin pukeutuneet tuutorit, jotka opastavat sinut oikeaan luokkaan.  Monimuoto-opiskelijat tapaavat etäyhteyden kautta Teamsissa.

Mitä tapahtuu?

Ensimmäisenä päivänä käydään läpi tärkeää infoa opintojen aloitukseen liittyen, tutustutaan kampukseen ja saat myös opiskelijahintaisen lounaan kampuksen Antell Round -ravintolassa. Kampukselta löytyy myös kahvila, mistä voit ostaa juotavaa ja evästä.

Pääset tutustumaan oman luokkasi tuutoreihin ja muistathan, että he ovat täällä juuri teitä varten! He auttavat sinua mielellään mieltä painavissa asioissa ja opastavat sinua opintojesi alkuun, joten älä epäröi kysyä!

Mistä tunnistan tuutorit ja KuoTran hallituksen?

Tuutorit ja hallituslaiset tunnistat pinkeistä haalareista. Pystyt erottamaan myös heidät toisistaan, sillä tuutoreilla on päällään pinkit paidat ja hallituksella mustat. Nykäise heitä siis rohkeasti hihasta, jos tarvitset apua kampuksella!

KuoTran valkeisilta

Ensimmäisen orientaatiopäivän jälkeen järjestetään perinteeksi muodostunut Valkeisilta Valkeisenlammella Kuopion keskustan tuntumassa. Illan aikana pääset tutustumaan ja ryhmäytymään oman luokkasi ja tuutoreidesi kanssa. Illassa osallisena on myös muiden alojen aloittavia opiskelijoita. Lisää tietoa Valkeisillasta saat ensimmäisen päiväsi aikana tuutoreilta.

KuoTran toimintaa tukemassa