Kuopion Tradenomiopiskelijat ry

Tradenomiopiskelijat

Tradenomiopiskelijat

Tradenomiopiskelijat on vuonna 2002 perustettu tradenomiopiskelijoiden edunvalvontaan keskittynyt opiskelijaliitto. Tradenomiopiskelijoiden toimintaa ohjaa tradenomiopiskelijoiden ammatillinen edunvalvonta, tradenomitutkinnon kehittäminen sekä tradenomien ammatti-identiteetin vahvistaminen.

Tradenomiopiskelijoilla on 29 jäsenyhdistystä, joista Kuopion Tradenomiopiskelijat ry on yksi.

Tradenomiopiskelijat on Tradenomien jäsenyhdistys. Tradenomit toimii Akavan alaisuudessa jo valmistuneiden tradenomien edunvalvonta-, palvelu- ja markkinointiorganisaationa työmarkkinoilla.

Jäsenyys

Hopea-tason jäsenyys on tradenomi- ja BBA-opiskelijoille maksuton, ja sitä suositellaankin aloittaville opiskelijoille. Tämän tason edut ovat käytössä 18 kuukauden ajan liittymisestä – viimeistään sen jälkeen jäsenyys kannattaa päivittää kulta- tai musta-tasolle, jotta on oikeus jäsenetuihin jatkuu. Etuihin kuuluvat mm. palkkaneuvonta, työsuhdelakimiesten neuvontapalvelut sekä Kauppalehti maksutta neljän kuukauden ajaksi.

 

Kulta-tason jäsenyys sisältää hopea-tason etujen lisäksi kattavan matka- ja tapaturmavakuutuksen vapaa-ajalle sekä henkilökohtaista uraohjausta. Eikä maksa juuri mitään,
ainoastaan 19 €/vuosi!

 

Kun työskentelet opintojesi ohessa tai olet aloittamassa kesätyöt tai työharjoittelun on musta-taso valintasi! Musta-tason jäsenyyson all-inclusive, eli se sisältää kaikki hopea- ja kulta-tasojen edut sekä lisäksi työttömyyskassan jäsenyyden. Musta-tason jäsenyys
maksaa 82 €/vuosi!

 

Kuinka liityn jäseneksi?

Tradenomiopiskelijoiden jäseneksi voi liittyä joko ottamalla yhteyttä sähköpostilla (hallitus@kuotra.fi / jasenasiat@kuotra.fi) tai vierailemalla KuoTran järjestämillä ständeillä sekä toimistopäivystyksissä!

KuoTran toimintaa tukemassa