Kuopion Tradenomiopiskelijat ry

Brändiuudistus

Brändiuudistus

Tradenomiopiskelijaliitto TROL sekä Tradenomiliitto TRAL uudistivat nimen, visuaalisen ilmeen sekä brändin perjantaina 23.8.2019 – tästä päivästä lähtien TROL on Tradenomiopiskelijat!

Opiskelijaliiton toiminnan ydin pysyy ennallaan ja Tradenomiopiskelijat tekevät työtä kaikkien opiskelijoiden puolesta. Tradenomiopiskelijat tukevat opiskelijoita työelämään valmistautumisessa, lisäävät tradenomitutkinnon tunnettuutta ja arvostusta sekä varmistavat, että tradenomiopiskelijoita kohdellaan työelämässä reilusti ja osallistuvat tradenomikoulutuksen kehittämiseen. Tradenomiopiskelijat tarjoavat samalla huikeat edut ja järjestävät parhaat tapahtumat.

Tradenomiopiskelijoiden brändiuudistuksen myötä on mukaan tullut myös uusi sanonta: ”Tradenomiopiskelijoiden mahdollisuuksille ei ole rajoja – No limits.

Verkkosivut ja sähköpostiosoitteet uudistuvat

Tradenomiopiskelijoiden sivut löytyvät jatkossa osoitteesta https://www.tradenomi.fi/tradenomiopiskelijat/ ja toimiston sekä hallituksen sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tradenomiopiskelijat.fi

KuoTran toimintaa tukemassa