Kuopion Tradenomiopiskelijat ry

Hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta!

Hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta!

Niin se vaan yksi vuosi vierähti taas eteenpäin. Vuoden vaihde tarkoittaa KuoTran toiminnassa sitä, että hallitus vaihtuu. Haluankin nyt kiittää vuoden 2022 puheenjohtajana koko meidän hallituksen puolesta kaikkia tästä menneestä vuodesta!

Maailma avautui vihdoin kunnolla maaliskuussa ja olemme sen jälkeen päässeet tekemään tapahtumia toisensa jälkeen, unohtamatta tietenkään poikkitieteellistä futisturnausta, afterworkeja ja Hyvinvointiviikkoja sekä monia muita tempauksia ja kampanjoita. Pääsimme myös näkemään paljon opiskelijoitamme kampuksella sekä toisia tradenomiopiskelijayhdistysten aktiiveja ympäri Suomen. Vierailimme useissa vuosijuhlissa, osallistuimme järjestökoulutuksiin sekä liittokokoukseen. Vuoden aikana onnistuimme kehittämään toimintaamme eteenpäin usealla osa-alueella ja suunta uudelle hallitukselle on varmasti myös myönteinen.

Vuoteen mahtuu paljon kaikenlaista, jota ei voi edes sanoiksi kirjoittaa. Siksi kannattaa kuunnella myös KuoTran PJ-podcastia, jonka löytää Spotifysta sen nimellä. Jaksoja saimme vuoden aikana nauhoitettua ensimmäiselle kaudelle kahdeksan kappaletta, joissa käsittelimme asioita laidasta laitaan. Mutta pikemmittä puheitta, kiitos vielä kerran tästä vuodesta ja paljon onnea ja menestystä tulevaan vuoteen 2023!

Hallitus 2022 is signing out.

<3: Annika Väänänen, puheenjohtaja 2022

KuoTran toimintaa tukemassa