Kuopion Tradenomiopiskelijat ry

Kannattajajäsenyys

Kannattajajäsenyys on jäsenyys, jolla jo valmistuneet opiskelijamme (alumnit) ja tukiverkostomme voivat tukea yhdistyksemme sekä paikallisten yritysten toimintaa, saaden itselleen juuri heitä hyödyntäviä etuja. Kannattajajäsenyys on oiva jäsenyys myös heille, jotka eivät ole oikeutettuja opiskelijakorttiin (esim. opiskelijat ilman suomalaista henkilötunnusta). Kannattajajäsenyys on lähtökohtaisesti suunnattu valmistuneille tradenomeillemme sekä muulle tukiverkostollemme, mutta kannattajajäseneksi voi liittyä kuitenkin kuka tahansa.

Kannattajajäsenyydellä saa itselleen siis opiskelijakortille tyypillisiä etuja, myös laajennettuna. Hinta jäsenyydelle on 10 € / vuosi. Jäsenyyden saat ostettua itsellesi Kide.Appista, josta jäsenyyskorttisi aina löytyy. Näyttämällä korttia, saat lunastettua edut itsellesi. Jäsenenä saat etuja tällä hetkellä seuraavista:

Jos olet itse yrittäjä tai näkisit yrityksellenne mahdollisuuden lähteä mukaan kannattajajäsenyyden tarjoamiseen, olethan yhteydessä meihin! Kannattajajäsenyyden yhteydenotoista on vastuussa yritysyhteistyövastaavaamme, johon voit olla yhteydessä sähköpostitse yrityssuhteet[at]kuotra.fi.

KuoTran toimintaa tukemassa