Kuopion Tradenomiopiskelijat ry

Puheenjohtajan sanoin; Hallitus 2020 kiittää ja kuittaa!

Puheenjohtajan sanoin; Hallitus 2020 kiittää ja kuittaa!

Mitä eriskummallisin vuosi alkaa vähitellen olla ohitse. Töitä on tehty on läpi vuoden painamalla kovempaa kuin koskaan aikaisemmin ja keksitty uusia ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin. Sekä ala- että ylämäistä on selvitty yhdessä tekemällä.

Yhdistystoiminta sisältää paljon perinteitä, joita on tehty vuodesta toiseen jäsenistön iloksi, mutta harmillisesti suurinta osaa niistä ei päästy tänä vuonna toteuttamaan. Toivonkin erittäin lämpimästi, että ensi vuoden hallitus pääsee tekemään meille niitä niin rakkaita tapahtumia sekä tapaamaan entistä enemmän tuttuja kasvoja kampuksella.

Marraskuussa meidän yhdistykselle valittiin uusi hallitus toimikaudelle 2021. Olen päässyt tapaamaan kaikkia valittuja loppu vuoden aikana ja voin ainoastaan todeta, että KuoTra painaa ensi vuonna entistä kovemmalla pöhinällä eteenpäin. Koossa on todella motivoitunut joukko sekä uusia että vanhoja luottamustoimijoita, joilla ei tekemisen intoa puutu. Väistyvillä toimijoilla on täysi luotto uuteen valittuun porukkaan. Tsemppiä siis ensi vuoteen!

Pitemmittä puheitta, Kuopion Tradenomiopiskelijat ry:n hallitus vuosimallia 2020 haluaa kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, sidosryhmiä ja totta kai rakasta jäsenistöä kuluneesta vuodesta. Kiitti, kuitti ja nähdään taas kun törmäillään!

28.12.2020

Sini Tuovinen
Puheenjohtaja
Kuopion Tradenomiopiskelijat ry

KuoTran toimintaa tukemassa