Kuopion Tradenomiopiskelijat ry

Puheenjohtajan sanoin; Syksyn loppurutistus

Puheenjohtajan sanoin; Syksyn loppurutistus

Hei vaan sinne ruudun toiselle puolelle!

Syksy alkaa olla loppusuoralla ja tämä tarkoittaa myös sitä, että yhdistyksemme sääntömääräinen syyskokous ja uuden hallituksen valitseminen tulevalle toimikaudelle lähestyy. Hallitushaku on auki tämän viikon perjantai-iltaan eli 13. marraskuuta saakka. Joten jos olet Savonian liiketalouden opiskelija ja hallitustoiminta yhtään kiinnostaa, niin kannattaa kurkata edellinen artikkeli täällä nettisivuilla. Sieltä löydät tarkemmat ohjeet hakemiseen.

Tämä vuosi on suurimmaksi osaksi ollut hyvin poikkeuksellinen ja se on vaikuttanut meidän yhdistyksen toimintaan todella paljon. Alkuvuodesta kerkesimme ennen pandemian alkua järjestää yhdet perinteiset Poikkarit-sitsit ja nyt syksyn alussa rajoitukset huomioiden järjestetyt Fuksiaiset, mutta siihenpäs tämän vuoden perinteiset suuret tapahtumat ovat omalta osaltaan jääneet. Tilanne on pistänyt meidät pohtimaan paljon uusia ratkaisuja eri tilanteisiin, mutta sopeutumalla uuteen normaaliin, olemme myös löytäneet yllättäviäkin uusia ideoita meidän toimintaamme nyt kun kaikkea on joutunut pohtimaan eri perspektiivistä.

Lanseerasimme tänä syksynä ensimmäistä kertaa meidän omat Hyvinvointiviikot, joita tullaan tulevaisuudessa järjestämään vähintään kerran lukukauteen. Viikkojen tarkoituksena on tuoda jäsenistölle tietoon erilaisia mahdollisuuksia siitä, että kuinka omaa hyvinvointia, oli se sitten fyysistä tai psyykkistä, voi parantaa eri keinoin. Hyvinvointiviikkojen aikana järjestimme muun muassa laavuillan jäsenistöllemme Pölhön saaressa, joka keräsi paljon innokkaita makkaran paistajia yhdessä ulkoilmaan. Tänä vuonna Hyvinvointiviikkojen aikana oli myös verenluovutuskampanja, jolla kannustettiin opiskelijoita auttamaan muita luovuttamalla verta.

Hyvinvointiviikot herättivät paljon aktiivisuutta sosiaalisen median kautta ja konseptia lähdetään kehittämään entisestään muun muassa saadun palautteen avulla tulevia vuosia varten. Valitettavasti alkuperäisen suunnitelman mukainen lajikokeilu jätettiin toteuttamatta vallitsevan tilanteen takia.

Syksyn loppusuora on yleensä myös jännittävää aikaa, sillä meidän rakkaat fuksit odottavat innolla niitä fuksianpunaisia haalareita, jotka ovat tilattu jo ensimmäisinä koulupäivinä. Voimme ilolla ilmoittaa, että haalarit ovat saapuneet ja suurin osa teistä onkin jo saaneet omat käsiinsä. Valitettavasti kuitenkin, niin kuin jo aikaisemmin meidän sosiaalisessa mediassa ilmoitettiin, niin tänä syksynä ei tulla järjestämään haalarikastajaisia, sillä Pohjois-Savon alue on tällä hetkellä kiihtymisvaiheessa koronan suhteen ja tahdomme täten varmistaa omalta osaltamme sen, että kaikki meidän rakkaat opiskelijat pysyvät terveinä. Haalarikastajaiset otetaan suunnittelun alle heti, kun valtakunnallinen tilanne antaa meille myöten.

Mutta ei hätää, ihanat fuksit, voimme luvata sen, että pientä pään menoa teille on luvassa uusien, paljon odotettujen haalareiden parissa. Tästä luvassa informaatiota lisää myöhemmin!

Kaikin puolin, vaikka onkin hyvin eriskummallinen vuosi takana, koemme että olemme selviytyneet tästä yhteiskunnallisesti haastavasta tilanteesta yhteishengen avulla läpi. Pidemmittä puheitta, toivottavasti nähdään syyskokouksessa, joko kampuksella tai etänä!

11.11.2020

Sini Tuovinen
Puheenjohtaja
Kuopion Tradenomiopiskelijat ry

KuoTran toimintaa tukemassa